Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 1 hamlap van ca. 100 gram 1 eetlepel ketjap 1 theelepel suiker mespunt cayennepeper desgewenst mespunt gemberpoeder 1 dun[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g hamlappen 3 teentjes knoflook zout peper 2 e zonnebloemolie 1 e gehakte verse tijm of 1 t droge tijm 125 ml abrikozenjam 2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram hamlappen in blokjes (niet te klein) 1 teentje knoflook fijngehakt 1 el olijfolie sap van 1 citroen 1 tl.oregano 1 tl.paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram hamlappen in blokjes (niet te klein) 1 teentje knoflook fijngehakt 1 el olijfolie sap van 1 citroen 1 tl.oregano 1 tl.paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 100 gr magere hamlap 1 eetl ketjap manis 2 theel sesamolie ½ theel gemberpoeder 1 theel maizena ½ dl gevogelte fond ½ eetl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 bosuitjes, in ringetjes 300 gr. hamlap 75 gr. pecannoot 225 gr. perzikschijfje, op lichte siroop 2 el. olie 1 el. honing, vloeibare 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 8 (nog af te bakken) surinaamse puntjes ( /- 3 a 4 per persoon), 250 gram hamlappen, 250 gram fricandeau, gyroskruiden (te verkrijgen bij o.a.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen ½ Kg. hamlappen Winterpeen Aubergine Courgette Ui of sjalotje Knoflook Witte wijn Room Zout en peper Basilicum Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlHamlappen Tomatensaus tomatenpuree peper zout knoflook rode wijn jus ketjap Handig voor in de keuken! De Smulweb Agenda 2014. Met elke week een lekker recept[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen ½ Kg. hamlappen Winterpeen Aubergine Courgette Ui of sjalotje Knoflook Witte wijn Room Zout en peper Basilicum 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nl