Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten 6 el olijfolie 150 g Prosciutto di Parma 80 g pijnboompitten 1 ciabatta 100 g Parmezaanse kaas 2 uien 2 tenen knoflook 175 g boter 15 g[...]
Bron: ah.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 8 kalfslapjes 8 plakken parmaham 8 blaadjes salie (bakje à 15 g) 4 el olijfolie 250 ml marsala (zoete dessertwijn, slijter) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 35 g boter 2 el dijonmosterd 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 75 g parmaham 275 g bladerdeeg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g) 2 kipfilets (ca. 375 g) 100 g Parmaham (versafdeling) 2 el olie 400 g broccoli 1 ui 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ciabatta (brood) 2 el olijfolie 1/2 teen knoflook 1 pakje Prosciutto di Parma (ham, 75 g) 100 g vijgenconfiture (pot 370 g) 1/2 zakje[...]
Bron: ah.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTja, het is ondertussen alweer januari. De maand van grote culinaire uitspattingen ligt helaas achter ons. Toch moet ik nog even mijn grote kerstsucces met[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stuk(s) bladerdeeg 250 gram champignons 1 stuk(s) eigeel 2 stuk(s) fazantenfilet 1 stuk(s) peper zout 5 stuk(s) plakjes parmeham 1[...]
Bron: smulweb.nlVleesrolletjes, variatie op recept in foodies magazine van september. Ik gebruikte ordinaire schnitzels ipv kalfsoesters en oregano ipv salie. Saltimbocca[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 6 kleine biefstukjes (of ossenhaasjes) (gelijkvormig) versgemalen zwarte peper 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 10 el olijfolie 4[...]
Bron: ah.nl