Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Mijn favoriete marinade voor kipfilet en het leuke is dat deze marinade ook heerlijke smaakt met garnalen of stukken stevig witvis. Het is zo'n makkelijk[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 1 Kilo kip (Filet, Borst, Pootjes etc. naar keuze) 100 ml yoghurt 1 gesnipperd ui 3 eetlepels chilipoeder 1 eetlepel kurkuma 1 citroen (sap)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Kipfilet 2 eetlepel Olie 2 teentje Knoflook - fijngesneden 2 Sjalotjes - gesnipperd 2 eetlepel Rode currypasta - pot 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl1 kg kipstukken, 4 el olie, 1 grote ui in vieren, 2 teentjes knoflook, stukje gember (1 cm), 1/2 tl kurkuma, 1 tl chilipoeder, 2 tl gemalen koriander, 0,5 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 Kilo kip (Filet, Borst, Pootjes etc. naar keuze) 100 ml yoghurt 1 gesnipperd ui 3 eetlepels chilipoeder 1 eetlepel kurkuma 1 citroen (sap)[...]
Bron: smulweb.nlEen lekker recept uit Gizi's keukenmagic. Ik heb wel veel minder koriander gebruikt dan in het recept staat, 200 gram leek me nogal veel! De saus is zo lekker,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk heb nog wat stukjes kip over van de Provençaalse kip met courgette en tomaatjes die ik eerder deze week heb bereid en daarom maak ik een stoofschotel waarin[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 500 g kipfilet 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 sjalot (gesnipperd) 2 el rode currypasta (pot a 225 g) 1 el kerriepoeder 3 pakjes[...]
Bron: ah.nlHet vierde boek van Ottolenghi ligt al een tijdje in de boekwinkel, ik heb mij nog steeds kunnen beheersen. De eerste drie boeken staan hier wel op de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVan de week heb ik een kippenbouillon gemaakt van een scharrelkip. De kip heb ik na het koken gepluisd (het kippenvlees in kleine stukjes uit elkaar trekken).[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk at vroeger praktisch nooit kippenvleugels, niet omdat ik ze niet lekker vond maar omdat ik altijd commentaar kreeg op mijn 'eetwijze'. Zo ben ik een[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Sint bracht hier een scheurkalender van Brenda Kookt met daarin heel veel recepten. Eén daarvan is deze heerlijke kip Madras. Het recept is voor vier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl