Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 6 eieren 50ml melk 4 kipfilets 90g bloem 130g fijngehakte pistachenootjes Voor de saus 2 eetlepels gehakte sjalotten 120ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels zonnebloemolie 4 kipfilets, platgeslagen tot ongeveer 1 cm dik 1 snufje zout en peper, of naar smaak 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Voor de kip: 2 kipfilets, in blokjes; 1 theel. bruine suiker; ½ theel. kurkuma; 1 theel. paprikapoeder; ½ theel. gember;[...]
Bron: smulweb.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen 100 gr pitloze witte druiven 50 gr verse spinazie 2 maiskipfilets à 125 gr 2 dl droge witte wijn 1/2 kippenbouillontablet 1 el boter 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlKip met Saus van Parmezaanse Kaas en Zongedroogde Tom aatjes . Een vlug en smakelijk gerecht. Lekker met rijst, quinoa maar ook met aardappeltjes en groente[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKip met Saus van Parmezaanse Kaas en Zongedroogde Tom aatjes . Een vlug en smakelijk gerecht. Lekker met rijst, quinoa maar ook met aardappeltjes en groente[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken ben.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com