Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 228 recepten
voor 4 personen 4 kippenpoten 1 bol knoflook 4 uien 4 tomaten 2 dl tomatensaus 1 gote pot witte bonen in tomatensaus 8 aardappelen met schil (middelgroot)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades zonder bot (ca. 350 gr) 20 gr gember, ongeschild 2 lente-uien, het wit en het groen apart 3 e bakolie 1+1/2 eetl. shaoxingwijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300-350 gr koude, gare kip (ik pocheerde het in kippenbouillon) 3 lente-uien 1/4 t zout 1 eetl. sesamzaadjes (desgewenst) voor saus 2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 grote portobello`s (300 gr) of een ander vlezige paddenstoel 8-10 (grote) gedroogde Sichuanese chilipepers 3 teentjes knoflook een gelijke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 grote kipstukken (ca 1 kg kip) - 1 grote rode ui - 2 tenen knoflook - 1 tl (cayenne)peper - 1 tl kaneel -1 el sumak* - 1 citroen - 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pangasiusfilet 1 citroen, schoongeboend 25 g boter 3 kleine uien, in ringen 250 ml crème fraîche light 2 el kappertjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het stomen van de kip: - 4 kippebouten in stukken gehakt - 2 citroenen - 4 knoflooktenen geperst - 2 grote uien gesnipperd - 4 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram kipdijfilet/ kipmedaillons/kipcarbonade 1 ui, 1 teentje knoflook, 8 eetlepels ketjap inlegkruiden van SuCuisine, 7 eetlepels olie 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 3 rode uien, fijngehakt 3 tenen knoflook, fijngehakt 2 (400g) blikjes gepelde pruimtomaten 1 (400g) blikje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten zout, peper 80 gr. boter 1 eetl. kerrie 2 uien 1,5 dl. yoghurt 1 blikje tomatenpuree 1 eetl.bruine basterdsuiker 1 eetl. soja 2[...]
Bron: smulweb.nl