Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen Kip, gemengde Italiaanse verse kruiden, Penne, Tomaten blokjes, peper, zout, honing, paprikapoeder, kummel en komijnzaad, kurkuma, mosterd 4x[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 900 gr drumsticks zonder vel 75 ml plantaardige olie 2 uien, fijngehakt 4 grote teentjes knoflook, fijngehakt 2 cm stuk verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 6 2 eetlepels plantaardige olie 5 kardemompeulen 8 hele kruidnagels 3 laurierbladeren 1 theelepel mosterdzaadjes 3 uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nl*Ingrediënten 1 hele kip, goed schoongemaakt Half bosje koriander Half bosje platte peterselie Zout en peper 2 teentjes knoflook 1 grote ui en 1 kleine ui 1 tl[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlVanmiddag al lekker de marinade gemaakt voor een schaal kipdrumsticks om morgen op te peuzelen in de ZON! Voor dit makkelijke recept heb je nodig; 8[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDeeg 500 g bloem 9 g zout 200 ml lauw water 10 g gedroogde gist 10 g suiker 100 g boter olijfolie Soezenbeslag 50 ml melk 50 ml water 50 g boter 50 g bloem 1[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlKamperen doen wij altijd zonder elektriciteit. Lang leve de koelelementen en de gaslamp, althans tot vorig jaar. Toen kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 kipfilets 1 eetlepel honing 1 eetlepel olie 1 eetlepel citroensap ½ theelepel gemalen komijn (djinten) halve gedroogde abrikozen zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip (ca. 1200 g) 1 citroen (schoongeboend) 1 ui 1 tl paprikapoeder 3 tl gemalen koriander (ketoembar) 2 tl gemalen komijn (djinten)[...]
Bron: ah.nlAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe 'doe eens gek-uitprobeersel' die toch ontzettend lekker bleek te zijn. Maak ze vooral als je een liefhebber bent van de sterke aanwezige smaken van[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlZoet, zout, scherp. Het bittertje van de kouseband. De warme 'plaat' (platbrood met vulling). De troostsmaak van de kerrie in die zalige aardappels. Sappig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl