Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 2 geroosterde paprika's (uit pot) 2 tenen knoflook 1 tl chilipoeder 1 el paprikapoeder 1 tl gemalen piment mespunt chilipeper uit de molen 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 grote kippenbouten,- peper/zout,- 1 ui,- 2 tenen knoflook,- 1 grote wortel,- 1 courgette,- 1 rode paprika,- 6 grote aardappelen,- 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kippenbouten om de kip te kruiden: kurkumapoeder fenegriekpoeder komijnpoeder paprikapoeder peper en zout uit de molen 1 ui, in ringen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 4 kippenbouten ½ chorizo ((worst a 250 g), in plakjes) 1 ui (in ringen) 1 zak paprikamix ((3 stuks), in reepjes) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 stuks kippenbouten 2 el olijfolie 1 tl paprikapoeder 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1/2 chorizo ((Spaanse worst, a[...]
Bron: ah.nlKerst is voorbij, we kunnen nu weer gaan denken aan oliebollen en appelflappen. Maar er 'moet' natuurlijk ook weer iedere avond een maaltijd op tafel gezet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKerst is voorbij, we kunnen nu weer gaan denken aan oliebollen en appelflappen. Maar er 'moet' natuurlijk ook weer iedere avond een maaltijd op tafel gezet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 4 Kippenbouten, 4 teentjes knoflook, 1tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, 1tl kardemom, 1tl gemberpoeder, 1/2 tl peper,zout,4 takjes verse thijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kippenbouten, 4 teentjes knoflook, 1tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, 1tl kardemom, 1tl gemberpoeder, 1/2 tl peper,zout,4 takjes verse thijm[...]
Bron: smulweb.nlSupersimpel en lekker. Neem de beste kippenbouten die je kunt krijgen. Je kunt de bouten ook vervangen door kipkarbonades. Voor een extra lekkere smaak laat je[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com