Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 575 gr basmatirijst of witte rijst 4 eetlepels ghee (geklaarde Indiase boter) 20 hele kruidnagels 9 hele kardemompeulen 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 eetlepels boter 2 sup bunjut (zakjes met gedroogde Maleisische kruiden) 3 kruidnagels knoflook, dun gesneden 1 tot 2 hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor de gebraden kip: - 1 middelgrote biologische kip - 3 el olijfolie - zeezout en zwarte peper - ½ tl gemalen kruidnagel Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 12 stukken kip (poten, vleugels, billen) 50 gram roomboter (of olie); 3 eetlepels zonnebloemolie; 1 paprika; 1 grote ui; 2-3 ontvelde tomaten;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kilo kip (in stukken) 1 grote ui, gesnipperd 2,5 dl kippenbouillon 2 eieren 4,75 dl Turkse yoghurt 450 basmatirijst, gewassen en uitgelekt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 2 uien 300 g kipdijfilet 1 el curry madras (Indiase specerijenmelange, blikje 90 g, Jonnie Boer) 1 el rijstolie (fles 500[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 Indiase (kip ovenklaar (ca. 1350 g)) 300 g basmatirijst (pak a 1 kg) 1 eetlepel Indiase currypasta (mild (pot a 283 g)) 1 zak gebroken[...]
Bron: ah.nlTikka masala is een westerse versie van een oorspronkelijk pittig Indiaas gerecht dat bestaat uit gemarineerd vlees, vis of groente dat vervolgens gebakken of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat een mooie start van deze culinaire wereldreis! De eerste halte is AFGHANISTAN. We starten met een aperitief: Dough, een lekkere yoghurtdrink. We eten het[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.se