Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Mijn avondeten pluk ik dit keer uit de Foodies van juli 2012. Of eigenlijk vind ik in dit tijdschrift (ik had drie proefnummers, leuke woordspeling, besteld[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRecept 2 uit Ik kook stoofschotels is er één met kip en chorizo. Ingrediënten gebruikt: 3kg kuikenbouten en kipdrumsticks, vier uien, 6 tenen knoflook, 2 rode[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOh Allerhande, gij bron van informatie. Zoals wel vaker, scheurde ik ooit een er interessant uitziend recept uit, om dit lánge tijd na dato (vorige week dus)[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk ben dol op naan en omdat ik bij Persepolis (op de Ka- naalstraat) verse houmous/ humus had gescoord, sloeg ik óók maïskipfilet, een mango, een rode peper,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOoh, mjamm. Eén van mijn gróte favorieten: gerookte kipfilet. Goedkoop (ca. €13,50 per kg), handig (want al gaar), mager en echt érg érg lekker (ookal[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn vroeger tijden, als student, bestond kokkerellen uit niet meer dan pasta koken met een sausje (een gefruit uitje met de inhoud van een blikje 'tonijn op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen klassiek recept wordt van stal gehaald: kip cola . Zóóooo lekker!! (en zó simpel, met als enige ingrediënten: kip, cola, ketchup, knoflook, zout, peper).[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet gebraden kippetje dat mijn lief en ik op zondagochtend van de Sint Michiels markt halen (een gemiddelde kip van het spit kost rond de €5,00 plus een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKip cola: al dikwijls gemaakt en gegeten en elke keer weer een belevenis, niet in de laatste plaats omdat de marinade slechts uit feitelijk twee bestanddelen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKip cola: al dikwijls gemaakt en gegeten en elke keer weer een belevenis, niet in de laatste plaats omdat de marinade slechts uit feitelijk twee bestanddelen[...]
Bron: mangerie.blogspot.com