Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
gegeten op 31 maart 6-8 braadsticks, 2 el olijfolie, ½ citroen in dunne plakjes, 4-6 takjes tijm Verhit de olie in een braadpan. Bak de braadsticks[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAan kip en vooral aan kipfilet moet je even wat aandacht besteden wil het interessant blijven. Want probeer je snel iets in elkaar te flansen, wees dan[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl*Ingrediënten (4personen) 1 grote kip (in 10 stukjes snijden) 1 citroen (in dunne plakjes snijden) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels donkere sojasaus 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is zo fijn om de tuin in te kunnen lopen voor een handje verse kruiden uit de kruidenbak. Sinds een paar jaar kan het. Daarvoor woonde ik in Nijmegen, met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlThe Art of French Cooking Julia Child is vooral bekend van haar boek Mastering the Art of French Cooking (1961), waarmee zij het Amerikaanse publiek liet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet hele idee van een provencaalse maaltijd was begonnen met de kip. Ik had namelijk zin in een hele gebraden kip uit de oven. Ik maak dat zelden klaar en dat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlLekker, makkelijk en indrukwekkend. Precies wat ik zoek voor de feestdagen! Daarom dit kiprecept, want zo'n hele kip op tafel ziet er erg professioneel uit. Ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlBij het recept van de appelmoes vertelde ik jullie al over mijn liefde voor gebraden kip. De appelmoes maakte ik dus bij deze heerlijke drumsticks met citroen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is zo fijn om de tuin in te kunnen lopen voor een handje verse kruiden uit de kruidenbak. Sinds een paar jaar kan het. Daarvoor woonde ik in Nijmegen, met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlThe Art of French Cooking Julia Child is vooral bekend van haar boek Mastering the Art of French Cooking (1961), waarmee zij het Amerikaanse publiek liet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr waren tijden dat ik regelmatig met schoonzusje kookte en dat de mannen dan aanschoven en de afwas deden. Omdat we dat al een hele tijd niet meer gedaan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr lag nog een 'blije' kip in de vriezer, nou ja zo blij zal zij niet meer geweest zijn, maar ze heeft een goed leven gehad. Plofkip eten we hier al jaren niet[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl