Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen * 6 verse forelfilets à 150-200 g met huid, * 6 jeneverbessen, * 1 theel korianderzaad, * 5 zwarte peperkorrels, * 20 g zout, * 15 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 ijsblokjes zout en versgemalen zwarte peper 140 gr. waterkersblad, gewassen en grof gehakt 3 hardgekookte eieren, gehakt 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse forellen Voor 1 ltr pekel 1 ltr Water 100 g Zout 50 g Suiker 1 stukje Foelie 1 Pepertje 2 Jeneverbessen Grof gemalen gemengde peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 forellen, afgespoeld en droog gedept 2 el citroenolijfolie (Oil & Vinegar) 2 tl Saveurade Fréjus (Oil & Vinegar) 3 bosuitjes 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr. boter,2 eetl. citroensap,2 eetl. fijngehakte peterselie,peper,zout, 4 forellen,schoongemaakt. Voorbereiding Meng de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Ingrediënten 10 personen: 5 verse forellen 250g roomkaas (zonder kruiden) peterselie (1bosje) 1 teen knoflook, fijngehakt 1 pot fond[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de zeeduivel-zalmrolletjes: 800 g zeeduivelfilet (niet te dikke, maar lange stukken) 150 g zalmfilet 150 g gerookte zalm 400 g wilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 zalmforelfilets 2 eetlepels citroensap zout en peper 2 eetlepels olijfolie plakjes citroen om te garneren VOOR DE GROENTESPAGHETTI 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse forellen, 6 eetlepels citroensap, 2 dl azijn, zout, 1 kleine grofgesneden ui, 2 gesnipperde worteltjes, enkele takjes selderij of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Ingrediënten 10 personen: 5 forellen (woensdag ophalen) 250g roomkaas (zonder kruiden) peterselie (1bosje) 1 teen knoflook, fijngehakt 1[...]
Bron: smulweb.nl4 forellen 2 grote rabarberbladen 100 g boter 4 citroenen peper zout Bereidingswijze Maak de vissen schoon en verwijder de ingewanden. Wrijf de binnenkant van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 dl visbouillon 500 gr. visfilet (bijv. Snoekbaars, forel, zalm, zalmforel, (een stevige vissoort) in stukken) 100 gr. ontbijtspek in reepjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Verse hele forel van de markt, citroen, ui, verse kruiden(peterselie, basilicum, bieslook,dille, roomboter, zout en peper Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlHoeveelheid naar gelang de honger.1a2 forellen /pers. zout en peper, een beetje sambal (voor wie het graag pittig heeft),citroensap Hulpmiddelen Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl