Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl500 g grote rauwe scampi?s of gamba?s - 1 eetlepel zout - 1 koffielepel versgemalen zwarte- of vijfkleurenpeper - 1 eetlepel kerrie - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 1 pak Chinese eiermie (250 g) 2 el zonnebloemolie (+ 500 ml om te frituren) 1 bakje taugé (125 g) 1 blikje ananasstukjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 20 grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad 0.5 el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise 0.5 el suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad 0.5 el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise 0.5 el suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tempura: 20 gambas, gepeld, darm verwijderd, staartje aangelaten 1/2 blikje pils enkele el bloem voor het dipsausje: 6 el sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tongfilets 4 kleine zeeduivelfilets 4 grote gamba′s (rauw) 3 dl visbouillon (tabletten) 1 volle eetl. boter 1 volle eetl. bloem 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kleine honingmeloen 2 eetl.tomatensap 2 eetl. appelazijn 2 eetl. heldere honing 1 eidooier 500 g garnalen, gekookt en gepeld 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 gamba′s - 1/4 l room - 150 gr boter of olie - scheutje Vodka - 1/2 l visfumet - 2 el tomatenketchup - 2 tomaten - 2 sjalotten - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl