Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
erg lekker, feestelijk en ook nog makkelijk. wat wil je nog meer? 1 kilo aardappelen, peper, 4 moten vis van 100-150 gram, 2 el citroensap, 5 vleestomaten, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 500 gr gekookte middelgrote garnalen 1/2 komkommer, in blokjes 1 kleine tomaat, in blokjes 8 lente-uitjes, dungesneden flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 250 g Hollandse garnalen - 1 mango - 2 stengels bleekselderij - 1 el versgehakte bieslook Voor de dressing: - 1 bekertje crème fraîche (125[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWat een weer! Strak blauwe lucht, veel zon en een zacht briesje . Je begrijpt, ik ben erg veel op het strand te vinden deze dagen. Wanneer het warm weer is[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 4 forellen zout (versgemalen) zwarte peper 1 eetlepel olie 100 g pecannoten 100 g zachte boter 1 eetlepel citroensap 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 appel (friszuur (bijv. Granny Smith), geschild) 1 citroen (geperst) 1 stengel bleekselderij 130 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el mayonaise 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje verse dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 tl grof zeezout 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Visbouillon of 3 tabletten Peen, ui en prei Soja Gember Dille Bleekselderij Paksoi Parijse worteltjes Sperziebonen Ananas Vis zoals zalm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappelen, zout en peper, 4 motel zalm van elk ca. 150 gram, 2 eetlepels citroensap, 5 vleestomaten, 4 eetlepels gesnipperde kruiden[...]
Bron: smulweb.nl