Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 1 kg zoetwatervis (Baars, Snoek, Zeelt, Voorn, Karper) 100 g boter 2 citroenen laurierbladen 10 blaadjes dragon 1 flinke ui 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBijna alle vissoorten kun je bakken, vooral gebakken platvis (schol en tong) schijnen erg lekker. En het is makkelijker dan je denkt. Jaja alweer vis ja. Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets (zonder graten en huid)van ca. 100 gr./stuk. Sap van 1 citroen. Zout. Zwarte peper uit de molen. Goede zonnebloemolie. Iets[...]
Bron: smulweb.nl800 g gepelde zoetwater reuzengarnaalstaarten het sap van 2 citroenen enkele druppels Worcestershiresaus 2 eetlepels soyasaus 1 eetlepel cognac olie of[...]
Bron: smulweb.nlHet cadeau voor mijn moeder dit jaar was een twintig pagina's tellend (zelfgemaakt) waardebonnenboekje. Met daarin ook een waardebon voor een door het lief en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Voor de tempura: 20 gambas, gepeld, darm verwijderd, staartje aangelaten 1/2 blikje pils enkele el bloem voor het dipsausje: 6 el sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nl