Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
voor 2 personen 500 g krielaardappeltjes in de schil, gehalveerd 1 citroen 1 gestoomde makreel + 4 trostomaten, in plakken 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g krielaardappeltjes in de schil (gehalveerd) 1 citroen 1 gestoomde makreel 4 trostomaten (in plakken) 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap zout versgemalen vierseizoenenpeper 1 kleine rode ui ½ zakje Italiaanse kruidenmix (a 20 g)[...]
Bron: ah.nlGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 2 grote vleestomaten 1 ui 1 verse rode puntpaprika 1 citroen Olijfolie 150 ml visbouillon 40 gr roomboter Zeezout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ citroen 2 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper 2 el Italiaanse kruiden 500 g zalmfilet (vers) 120 g zachte geitenkaas[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 2 grote vleestomaten 1 ui 1 verse rode puntpaprika 1 citroen Olijfolie 150 ml visbouillon 40 gr roomboter Zeezout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalm Salade Ijsberg sla boontjes bleek selderij lente uitje cherry tomaatjes pijnboompitjes Dressing: Mayonaise citroensap peper & zout dille[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comDit is weer een recept van de Baskische kok Martin Berasategui. Het lijkt op het vorige recept kabeljauw met aardappelen uit de oven en is even lekker. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl