Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 5 eetlepels bloem 2 theelepels komijn 500 g kabeljauwfilet (in stukken van 2) 6 eetlepels olijfolie 1 rode peper ½ citroen (uitgeperst)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g grof zeezout 250 g bloem 1 ei 125 ml kraanwater 8 g dille 1 rode ui 600 g verse zalmfilets zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlEen hele heilbot kopen is nog al wat, ze kunnen wel 320 kilo wegen en bijna 5 meter lang worden, tegenwoordig worden ze ook gekweekt aan de Noorse kust en daar[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 12 sprietjes bieslook, 75 gr. gerookte zalm, 4 zalm filets a 150 gr., 1 e.l. citroensap, zout, witte peper, 2 e.l. bloem, 50 gr. boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mootjes vis (kabeljauw of andere witvis) citroensap 2 sneetjes oud brood (wit of tarwe) 20 gram blanke amandelen 2 tenen knoflook 5 zwarte[...]
Bron: smulweb.nl