Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Evenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 3 uien, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes gesneden 1/2 fles tomatensaus voor pasta 400 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTussengerecht voor 4 personen. Ingrediënten: 2 el olijfolie 2 rode paprika's, zonder zaadjes, in stukjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1 sinaasappel, geperst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hartstikke simpel gerecht voor door de week: garnalenroerbak met spinazie en zoete mango. Tip van Janneke Philippi: ‘Vervang voor niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet politieteam uit deze serie is regelmatig te vinden op het strand bij de Foodtruck van Kamekono waar ze Butter Garlic Shrimps eten. Ik was benieuwd wat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog steeds in de ban van de bakplaat, sinds ik op zoek was voor gemakkelijke gerechten voor een groot gezelschap met kinderen van wie ik de smaken niet kende.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de arepa broodjes staat hier . Het is beslag is heel eenvoudig : maismeel met water en een snuf zout met de hand door elkaar roeren, laten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen eenvoudig, mooi en smakelijk voorgerecht. Ingrediënten als voorgerecht voor 6 personen: 3 grote rode paprika's, in vieren gedeeld 200 g extra fijne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAan de Turkse kust is balık ekmek de tegenhanger van de alomtegenwoordige kebab. Ondernemende vissers in Istanbul besloten hun waren zelf, zonder tussenhandel,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl