chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder mosterd filodeeg

Gevonden 12 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel van Vlieland

Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]

Bron: ah.nl
Psari Plaki

voor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]

Bron: smulweb.nl

Kabeljauw met aïoli uit Nice

Voor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Kabeljauw met kruidenolie

Ingrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]

Bron: ah.nl
Limoen-kabeljauw met gebakken venkel

Ingrediënten 50 g basmatirijst 1 limoen 2 eetlepels olijfolie mild 2 takjes peterselie 150 g kabeljauwfilet zout (versgemalen) zwarte peper 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Zalm & kabeljauw in een romige venkel en[...]

Sambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Vis in Knoflook-Olijfboter

Eenpersoons vispannetje "Wat de vis betreft, gebruik altijd de meest verse en liefst meest duurzame filets die je kunt vinden. Wat hier het belangrijkst is, is[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw Schotel

voor 4 personen 4 grote artisjokken, sap van 1 citroen, Geraspte schil van 2 citroenen, 4 el olijf olie, 2 venkelknollen, 1 kilo kabeljauwfilets, 6 tenen[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met gebakken venkel

voor 4 personen 2 venkelknollen 4 kabeljauwfilets (diepvries) 1 citroen peper en zout muskaatnoot peterselie 4 eieren 2 dl olijfolie Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy