Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten 2 schaaltjes zalmfilets (a 2 stuks, ca. 200 g) 2 eetlepels citroensap 4 plakken rauwe ham 4 eetlepels zonnebloemolie 1 duopak krieltjes (700[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 275 gr quinoa 400 gr zalm (diepvries) 150 gr blauwe bessen 2 avocado`s 2 limoenen 1 venkel 2 uien 200 gr feta 150 gr rucola 2 el honing 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote roze grapefruits 2 el olijfolie, extra vergine 2 grote uien, gehalveerd en in plakjes gesneden 1 grote venkelknol, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 venkelknol, fijngesneden 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 zalmfilets 100 ml sinaasappelsap 1 venkelknol, in stukjes gesneden 1 eetlepel olijfolie hartige kruiden (Aromat bijvoorbeeld)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 grote venkelbol, fijngesneden 1 grote teen knoflook, uitgeperst 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika, in repen ½ theel. tabasco 3 theel. olijfolie 300 g rijst zout 1 kleine ui, fijngesneden 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 g zalmfilet 2 eetl. citroensap 3 eetl. olijfolie 2 venkelknollen 4 druppels Pernod 100 g veldsla 5 rode paprika 5 groene paprika 125 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 grote zeebaars van 1,5 kilo. Liefst lijngevangen en schoongemaakt, hoeft niet geschubd. 2 á 3 dorades gaat ook goed. 2 citroenen in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker fris voorgerecht dat smaakt naar meer… De vriezer ligt vol met zakjes rauwe grote garnalen. Er kan niets meer bij…. Dus de afgelopen week en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.be