Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen (ontdooid) 1 limoen (alleen het sap) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) gedroogde chilipeper (gemalen) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik paksoi (in stukjes) 1 schaal haricots verts ((150 g), schoongemaakt) 400 g kabeljauwfilet 2 cm verse gember ((zakje 150 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 el zonnebloemolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gember (op zonnebloemoliebasis (potje 135 g))[...]
Bron: ah.nlGarnalen Krab Cocktail Deze klassieker smaakt altijd... Met appelstukjes lekker fris. Geef er een schijfje stokbrood bij. Succes is verzekerd.....[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVisfilets uit de oven zijn snel en makkelijk te bereiden. De botersaus met veel knoflook, kerrie en gember maakt het perfect voor een etentje en het is klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm Avocado Salade Ik ben gek op salade`s... Op het bloggie van Blondelish vond ik dit recept. Deze ziet er ook goed uit en lijkt me erg yummie Je kunt hier[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 trosje rode druiven 1/2 trosje groene druiven 2 takjes tijm zout naar smaak olijfolie, zoveel als nodig 2 kipfilets[...]
Bron: allrecipes.nl* 150 gr rauwe kipfilet * 50 ml slagroom * een klein stukje verse gember * 3 peterseliestelen * 1 el tomatenpuree * snufje zout en versgemalen peper * 2[...]
Bron: smulweb.nl