Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 kreeft, gaar, overlangs gehalveerd en de scharen verwijderd en leeggehaald (het vlees uit de scharen apart houden) 1 citroen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 kreeft (vers uit het koelvak of diepvries) 2 dl mayonaise 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 4-6 eetlepels limoensap (flesje) versgemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 appel (friszuur (bijv. Granny Smith), geschild) 1 citroen (geperst) 1 stengel bleekselderij 130 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bol knoflook (tenen losgehaald) 1 el olijfolie 1 beker slagroom (250 ml) 3 el droge witte wijn 3 visbouillontabletten 4 kreeften*[...]
Bron: ah.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlRendiersteaks met portsaus, spruitjes en Jamie's perfect roast potatoes Ingrediënten: Rendiersteaks boter 1 dl rode port 1,5 dl water 1,5 dl slagroom 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 1 diepvries kreeft Court-bouillon Voor de geconfijte citroen: 1 citroen 1/2 eetlepel vloeibare honing 1 theelepel witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 2 personen 1 of een halve kreeft per pers.(naargelang voorgerecht of hoofdgerecht) vers geperste citroen echte boereboter peper uit de molen vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 verse kreeften of kleine Noorse kreeften 1 middelgrote komkommer 4 eetlepels citroensap 1,5 eetlepel lichte sojasaus 1,5 eetlepel suiker, of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Noorse kreeften van 450 gram elk - pasta : 2 citroenstokken, 1 stukje verse gember, 1 piment d′espelette (pili-pili), 2 sjalotten, een[...]
Bron: smulweb.nl