Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 ml visbouillon dunne reepjes citroenschil 1 laurierblaadje 250 g jonge worteltjes 250 g jonge courgettes 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg zoetwatervis (Baars, Snoek, Zeelt, Voorn, Karper) 100 g boter 2 citroenen laurierbladen 10 blaadjes dragon 1 flinke ui 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nl8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pesto boter: 15 blaadjes basilicum, 3 teentjes knoflook (gepeld), 1/2 theel. Cayennepeper, 125g boter, paar druppels citroensap, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 teen knoflook ½ bloemkool 125 ml slagroom 1 laurierblaadje 200 g peultjes 150 g haricots verts 100 g tuinerwten (pak, diepvries,) 600[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 dl court-bouillon (zie tip) 1 dl witte wijn (Alsace Pinot Blanc) 1 stukje foelie 1 laurierblaadje zout en peper 2 bakjes rivierkreeftjes[...]
Bron: ah.nl