Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Jerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl12 grote gepelde gamba′s 12 stukken fillodeeg, 20 x 15 cm 12 plakjes jongbelegen kaas 25 gr gesmolten boter voor de charmoula (Marokkaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 ongepelde gamba′s-2 cm gemberwortel-2 teentjes knoflook-1/2 rode spaanse peper-1dl olijfolie-1thl cayenne peper-zour-peper-1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 ongepelde gamba`s 2 cm gemberwortel 2 teentjes knoflook 1/2 rode spaanse peper 1 dl. olijfolie 1 theelepel cayennepeper zout ,peper 1 bos[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6-8 uitgeperste knoflooktenen, 5 el extra virgin olijfolie, 1-2 tl paprikapoeder, 1/2-2 tl harissa of 1/4-1/2 tl cayennepeper, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nl- 14 gepelde reuzengarnalen - 3 el olijfolie - 4 teentjes knoflook - 1 citroen kruiden - peterselie - koriander - 2 tl paprika poeder - 1/2 tl cayennepeper -[...]
Bron: smulweb.nlCaribische Garnalen Kebab Gebruik 2 pennen om de garnalen op te rijgen, zo blijven ze het beste zitten met omkeren Zet de garnalen niet langer dan 5 minuten in[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 240 g kabeljauwfilet 2 uien 5 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander (15 g) 4 eetlepels olijfolie 1½ theelepel cayennepeper 2[...]
Bron: ah.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 6 personen 12 gamba`s 5 teentjes knoflook 4 el olijfolie halve tl cayennepeper 3 el droge sherry 2 el citroensap 2 el fijngehakte koriander of peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de viskoekjes: * 400 gram kabeljauwfilet * 2 lentje-uitjes * 1 tl geraspte gemberwortel * 1 teentje knoflook * 2 el verse koriander *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 3 rode grapefruits 2 kleine rijpe, stevige avocado's 1 limoen 750g kleine roze garnalen, gepeld en gekookt 1 ei 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlDe Tajine. Een van mijn favoriete instrumenten in de keuken. Op het plaatje hierboven staat mijn vis tajine. Het is altijd beter om een aparte tajine te hebben[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl