Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 3 el zonnebloemolie 350 g reuzengarnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 2 sjalotten (gesnipperd) 1[...]
Bron: ah.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 300 g gerookte zalm - 1 rijpe avocado, geschild en in blokjes gesneden - ¼ komkommer, zaadjes verwijderd en in blokjes - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fluweelzachte haring met komkommer hangop 750 ml volle boerenyoghurt 1 komkommer 0.5 el mierikswortel versgemalen korianderzaadjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 150g bulgur 600ml kokend water 3 eetl extra virgin olijfolie 4 verse citroensap 1 komkommer, geschild en gehakt 1 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks) 1 rode peper (zak a 2 stuks) 25 ml gembersiroop (Australisch (flesje a 250 ml)) 50 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr gekookte middelgrote garnalen 1/2 komkommer, in blokjes 1 kleine tomaat, in blokjes 8 lente-uitjes, dungesneden flinke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlNormalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 200 g zalm (stuk, biologisch) 1/2 komkommer (geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 bakje koriander ((15[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen VOOR VISKOEKJES: 600 g kabeljauwfilet 15 g verse koriander met stelen of wortel van koriander 1 rode peper, zonder zaden 1/2 t zout 1 ei 2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 limoen (schoongeboend) 6 eetlepels mayonaise 1/2 schaaltje verse koriander ((a 15 g), fijngesneden) 8 sneetjes brood (vierkant) 2 x 100[...]
Bron: ah.nl