Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 428 recepten
Ik ben het levende voorbeeld dat je smaak verandert met de jaren. Vroeger wilde ik geen eens garnalen proeven laat staan dat ik ze ook nog eens op ging eten.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlDeze vistaart is heerlijk. Naar recept van Jamie Oliver. Vistaart 300 gram kabeljauw in repen 1 kleine wortel in vieren gesneden en hierna in dunne plakjes 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g komkommers 7½ g munt 1 sjalot 1 citroen 50 g zure room 50 mayonaise 15 g dille 125 g cocktailgarnalen (koelvers) 125 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 takjes koriander 100 g zachte boter 1 theelepel grof zeezout ½ theelepel limoenrasp 5 eetlepels olijfolie extra vierge 1 teentje[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 ui 1 groene paprika 1 groene peper 1 ontvelde vleestomaat 1 zachtzure appel 25 gr. boter 30 gr. bloem 500 gr. diepvrieskoolvisfilet 2.5 dl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 karper van ca 2 kg 1 ui 250 g champignons 6 eetl. boter 2 eetl. bloem 1 bosje peterselie 1/8 ltr witte wijn Zout en peper Voor de garnering[...]
Bron: smulweb.nl