chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | blonde linzen schotel | appeltaart voor 15personen | schotel met mexicaanse groenten
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder citroengras peterselie

Gevonden 18 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes Van Kabeljauw

voor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]

Bron: smulweb.nl
Heilbot met rode saus

Een hele heilbot kopen is nog al wat, ze kunnen wel 320 kilo wegen en bijna 5 meter lang worden, tegenwoordig worden ze ook gekweekt aan de Noorse kust en daar[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl

Gepocheerde heilbot met zoete[...]

voor 4 personen Saus 2 eetlepels olijfolie of plantaardige olie 1/2 kleine gehakte ui, een zoete soort zoals Walla Walla of Vidalia 1 teentje verse knoflook,[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met stoofsla anders

voor 4 personen 600g pangafilet (diepvries) 1000 g ijsbergsla gedroogde tomaten op olie potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el) 1 bolletje[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw Schotel

voor 4 personen 4 grote artisjokken, sap van 1 citroen, Geraspte schil van 2 citroenen, 4 el olijf olie, 2 venkelknollen, 1 kilo kabeljauwfilets, 6 tenen[...]

Bron: smulweb.nl
Cappuccino Van Sashimi Van Zalm

voor 4 personen 250 gr rauwe zalm,1 eetlepel sesamzaad,1 eetlepel oestersaus,1 eetlepel citroensap,250 ml kippebouillon,2 eetlepels kamille theeof 10 verse[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde heilbot met zoete[...]

voor 4 personen Saus 2 eetlepels olijfolie of plantaardige olie 1/2 kleine gehakte ui, een zoete soort zoals Walla Walla of Vidalia 1 teentje verse knoflook,[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met stoofsla anders

voor 4 personen 600g pangafilet (diepvries) 1000 g ijsbergsla gedroogde tomaten op olie potje pesto a la Genovese basilicum (ongeveer 4 el) 1 bolletje[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte zalm met avocadosalsa

Ingrediënten 2 limoenen 1 avocado 3 el crème fraîche 1 mespunt gemalen komijn (djinten) 1 mespunt chilipeper uit de molen 200 g gerookte zalm 3 el[...]

Bron: ah.nl
visballetjes met pasta

300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met citroen

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 kleine prei (in ringen) 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 1 tl zwarte peperkorrels 1/2 bakje basilicum ((a[...]

Bron: ah.nl
Italiaanse vis

Ingrediënten Porties : 4 1 blik (800 ml) stevige groentesoep 4 stuks kabeljauw of andere witte stevige vis. een scheutje wijn, rood of wit 1 handvol[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterraanse gebakken vis

Ingrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis-asperge pakketjes met witte wijnsaus

Ingrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen in citrus-knoflook marinade

Ingrediënten Porties : 6 110 ml olijfolie 1 eetlepel Franse mosterd 3 teentjes knoflook, fijngesneden het sap van 1 citroen het sap van 1 sinaasappel 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Spaghetti met pittige garnalen

voor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Cappuccino Van Sashimi Van Zalm

voor 4 personen 250 gr rauwe zalm,1 eetlepel sesamzaad,1 eetlepel oestersaus,1 eetlepel citroensap,250 ml kippebouillon,2 eetlepels kamille theeof 10 verse[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy