vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder dragon witte wijn

Gevonden 23 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencocktail

Ingrediënten 1 rode grapefruit 8 blaadjes kropsla 2 bakjes roze garnalen (à 125 g) 1 cup vissaus cocktail (150 g) 4 takjes peterselie zet alles op mijn[...]

Bron: ah.nl
Gepocheerde zeewolf

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]

Bron: ah.nl

Zalm 'en croûte

Zalm 'en croûte dat klinkt luxe, ingewikkeld, bijzonder en kersterig (is dat een woord?). Voor mij genoeg redenen om nieuwsgierig te worden en te gaan kijken[...]

Bron: 365dagenallergie.blogspot.com
Krab, mais en chipotle salade

Helaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Tunesische visschotel met pompoen

Ingrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gevulde zalmfilet van de bakplaat

Ingrediënten 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse (kruidenmix (20 g)) 3 tenen knoflook (geperst) 200 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Gebakken schol met vers fruit

Ingrediënten 750 g ovenfrites (diepvries zak a 1 kilo) 3 kiwi's 200 g pitloze witte druiven (bak a 500 g) 1 mango 40 g boter of margarine 2 dozen hele[...]

Bron: ah.nl
Gravad lachs (gemarineerde zalm)

Ingrediënten 2 pakjes Jamies gravad lachs gemarineerd met biet en dille* ½ venkelknol 50 g waterkers (of veldsla) 2 citroenen (schoongeboend) extra[...]

Bron: ah.nl
Zalm en croûte met kruiden-olijvenboter

Ingrediënten 50 g boter (op kamertemperatuur) 80 g jonge bladsla met babyspinazie 2 el groene olijven gevuld met citroen 13 g bieslook (bakje 25 g) 270 g[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met pancetta en kaas

Ingrediënten 1 pakje pancetta (Italiaans spek 80 g) 50 g boter 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 sjalot (gesnipperd) 2 sneetjes witbrood (geroosterd) 1[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met Prei en Noten

voor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]

Bron: smulweb.nl
Tunesische visschotel met pompoen

Ingrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalm 'en croûte

Zalm 'en croûte dat klinkt luxe, ingewikkeld, bijzonder en kersterig (is dat een woord?). Voor mij genoeg redenen om nieuwsgierig te worden en te gaan kijken[...]

Bron: 365dagenallergie.blogspot.com
Scholfilet a la Milanese

voor 2 personen 4 scholfilets - citroensap - zout en witte peper - 2 afgestreken eetlepels bloem - 1 groot los geklopt ei - 3 eetlepels boter om te bakken -[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met pancetta en kaas

voor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]

Bron: smulweb.nl
Eenvoudige viskoekjes

voor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijn salade Tono salata

voor 4 personen 2 blikjes tonijn op water,uitgelekt. 1 rode ui zeer fijn gesneden. 1Groene paprika zeer fijn gesneden. 2 en een halve eetlepel blad peterselie[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm met teriyaki saus

Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl
Zalmmousse

Nostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalm met Spinazie-Roomkaasvulling en[...]

Je kunt de zalm zowel in de pan als in de oven bakken. In feite is het een simpel receptje als je hem met Iglo dievriesspinazie met Boursin maakt. Ingrediënten[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy