Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWe noemen ze 'rijstnoedels', maar ik zag dat die Aziatische vermicelli in feite gemaakt zijn van maïszetmeel en nog een andere soort (tapioca?) zetmeel die ik[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 2 dozen kruidige gegrilde gemarineerde zalm (a 250 g) ½ pak wilde en witte rijst (pak a 500 g) 2 pakjes groene aspergetips (a 100 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilets (van 120 g elk met vel, geschubd en graten verwijderd) 2 zakjes groene thee olijfolie 1 blik kokosmelk (light, 400 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels olijfolie met knoflook-chilipeper 100 g groene aspergetips 4 eetlepels verse bieslook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 1 citroen 4 forellen 8 eetlepels olijfolie extra vierge 8 groene asperges 350 g bloemkoolroosjes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 stukje verse gember (van ca. 3 cm, geschild) 1 bakje platte peterselie ((20 g), fijngesneden) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 nieuwe aardappelen (van gelijke grootte) 4 witte asperges 12 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 2 limoenen 8 el olijfolie 1 sjalot[...]
Bron: ah.nl