Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 ons verse Heilbot 1 theel. balsamico-azijn 1 theel. kikkoman 2 theel. citroenolie peper uit de molen 1 eetl.fijngesneden bieslook + wat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Zalm Salade Ijsberg sla boontjes bleek selderij lente uitje cherry tomaatjes pijnboompitjes Dressing: Mayonaise citroensap peper & zout dille[...]
Bron: smulweb.nlGegrilde Zalm met Courgette en Spaghetti 200 gram gedroogde spaghetti (angel hair pasta) 80 ml olijfolie 5 (ongeveer 1kg) courgette, grof geraspt 2 teentjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 75 g couscous (pak a 400 g, Biologisch) 1 handsinaasappel 1/2 zak rucolasla (a 75 g) 1 eetlepel citroensap 3 eetlepels olijfolie 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 400 g couscous 100 g rozijnen 12 eetlepels olijfolie 2 sinaasappels (uitgeperst) 2 zakjes verse basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 zalmfilets (a 150 g) 1 citroen (schoongeboend) 4 el sojasaus (flesje 250 ml) 2 el gembersiroop 2 tenen knoflook (fijngesneden) 25 g[...]
Bron: ah.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 dikke tonijnmoten, elk ca. 150 g 1 teen knoflook, geperst 2 eetl. olijfolie 4 eetl. droge witte wijn 50 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 6 eieren, creme fraiche (ca 200 gram) 4 takjes dille, zeezout, peper, 300 gram garnalen, 250 gram zalmfilet, spinazie uit grote glazen pot[...]
Bron: smulweb.nl