Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. + 2 theel. plantaardige olie 100 g peultjes 1 kleine rode paprika, in reepjes 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal, hebben de meesten van jullie nu zomervakantie? En genieten jullie ook zo van het weer? Maar, nu het zulk prachtig weer is, moet er nog wel steeds[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 tongfilets 2 eetlepels limoensap 4 eetlepels sojasaus 1 grote winterpeen 2 zakjes bosuitjes (a 3 stuks) 2 eetlepels verse peterselie (plat[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak peultjes (200 g) 1 limoen 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 2 el Thaise zoete chilisaus (flesje 250 ml) 1 cm verse gember ((zakje 150 g),[...]
Bron: ah.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.sevoor 4 personen - 100 g shii-takes in plakjes - stuk of 5 lente-uien in dunne ringen - 50 g peultjes - 2 tenen knoflook fijngehakt - 1 rode peper fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 4 stukken heilbotfilet, zonder vel, elk ca. 150 g 4 plakjes Parmaham (totaal ca. 60 g) 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pond visfilet ( roodbaarsfilet) verse gember, fijn geraspt. 2 tenen knoflook heel fijn gesneden japanse soyasaus ( naar smaak) kokosmelk ([...]
Bron: smulweb.nlSteeds neem ik me voor om vaker vis te eten, maar het komt er maar niet van. Op de één of andere manier zit het niet in mijn systeem. Na het eten van deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com