Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 courgettes, julienne gesneden 16 rauwe tijgergarnalen, zonder schaal 2 knoflookteentjes, geplet 20 zwarte kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 150 gram fusilli pasta 1 blikje tonijn, uitgelekt 1 rode ui, fijn gesnipperd 4 teentjes knoflook, geperst 1 klein blikje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 25 g verse slakruidenmix 1 eetlepel kappertjes (potje) 6 sliptongetjes (ca. 600 g) zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g penne (zak 500 g) 100 g sperziebonen 1 rode ui 10 g zwarte olijven zonder pit 4 bladen ijsbergsla 160 g tonijn in olie 1 el kappertjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje peterselie (30 g) oregano (uit zakje verse Italiaanse-kruidenmix 20 g) ½ citroen (geperst) 1 sinaasappel (geperst) 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 2 tenen knoflook zout en peper 15 g verse rozemarijn 8 plakken ontbijtspek (75 g) 2 eetlepels kappertjes 5 eetlepels olijfolie 6[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets 50 g bloem Grof zeezout Peper uit de molen 100 ml olijfolie Voor de saus: 150 g gepelde amandelen 25 g oud wit brood, korst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 moten verse vis: kabeljauw, zalm, zalmforel, forel, tonijn zout en vers gemalen peper 1 eetlepel olie 1 eetlepel peterselie voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g. kabeljauwhaasje, 8 gezouten ansjovissen, 10 sjalotten, 1 paprika, 400 g. gehakte tomaten, 2 koffielepels Provencaalse kruiden, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. gekookte lintmacaroni of pijpjes, 2 uitgelekte blikjes tonijn, half potje pesto rosso, 4 lente-uitjes in ringen, scheut olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kabeljauw (of bv tilapia, koolvis of andere stevige witvis), ontdooid of vers, 1 rode ui, teentje knoflook, ca. 3 el olijfolie, glas[...]
Bron: smulweb.nlNodig voor 4 personen (recept van Sylvia Witteman uit het volkskrant magazine): 2 blikjes tonijn in olijfolie bosje peterselie bosje basilicum blikje ansjovis[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl