Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 31 2 kopjes garnalen 1 eiwit 1 teentje knoflook 3 theelepels pittige chilisaus 1 eetlepel maïzena een snufje zout 2 lente-uitjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 pekelbad 1 (1.25kg) zalmfilet 1 theelepel versgemalen zwarte peper naar smaak 2 el bruine suiker 1/2 tl zout 1 el water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 550 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 4 el Griekse yoghurt of kwark 15 g boter 1 kleine ui, in schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels olijfolie 150g (6 oz) verse Sint Jacobsschelpen 1/2 middelgrote ui 4 teentjes knoflook 5 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen Gerookte zalmfilet 50 gr. p.p. Bieslook handje vol Dille handje vol Mierikswortel pasta theelepel Zout naar smaak Peper naar smaak Sjalotje 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlVerdere uitleg overbodig, toch? Pasta koken. Lamsoren wokken. Garnalen marineren en bakken of grillen. Oké, de marinade dan: gehakt pepertje en twee[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com