vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder dadels tonijn tijm

Gevonden 30 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gerookte kabeljauw met aardappelpuree en[...]

Ingrediënten Porties: 2 1 gerookte kabeljauw Voor de peterseliesaus 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 15 gr margarine 1 eetlepel bloem 125-185[...]

Bron: allrecipes.nl

Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle

Ingrediënten 100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2[...]

Bron: ah.nl
Pangasiusfilets met courgette

Ingrediënten 750 g pangasiusfilets (diepvries, zak) 25 g bloem 1 el kruidenmix vis (busje 80 g) 250 g tagliatelle all'uovo (pasta) 3 el olijfolie 2[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met pasta en dillesaus

Ingrediënten 250 g verse tagliatelle 600 g broccoli 2 schaaltjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) zout en peper 2 eetlepels bloem 25 g boter of margarine 2[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met curry-kokossaus

Ingrediënten 4 kabeljauwfilets (diepvries, zak a 750 g) 300 g snelkookrijst 3 tomaten 2 eetlepels kruidenpasta (voor groene curry (bakje a 100 g)) 1[...]

Bron: ah.nl
Thaise vis met snijbonen

In dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Zeebaars met harissa en rozenblaadjes van[...]

Dit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig ​​en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
lasagne met champignons en knoflookgarnalen en

voor 3 personen 250 gr verse lasagnevellen ( 22x16 cm) 150 gr grote garnalen gemarineerd in knoflook (visboer/Plus/AH) 250 gr champignons 3 tomaten 140 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]

Bron: smulweb.nl
KABELJAUW VISSCHOTEL

Ingredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gebakken zeebaars met walnotenpesto, pasta en[...]

voor 10 personen 3 verse zeebaarsjes, Ingrediënten pesto; 250 gram walnoten fijn gemalen 2 dl sinasappel sap 100 gram geraspte parmezaan Olijf olie naar[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met sperziebonen en pesto

Ingrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Asperge-Zalm lasagne met Parmezaan

voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes met appel en ansjovis pasta

450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis met parisienne saus, bloemkool en spaghetti

Vandaag stond er een vis gerecht op het menu. En ik ben ook gaan koken voor morgen een halloween taart klaar te hebben. Het vis gerecht: - 2 stukjes kabeljauw[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy