Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 100 g shii-takes in plakjes - stuk of 5 lente-uien in dunne ringen - 50 g peultjes - 2 tenen knoflook fijngehakt - 1 rode peper fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 2 theelepel gehakte gember of stukje geraspte gemberwortel, 1/2 theelepel chilipoeder of paprikapoeder, 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 zalmmoten ong 1 cm verse gember spaanse peper lente ui Hulpmiddelen Microgourmet 101 (of stoompannetje) turbochef (of zelf heel fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Noorse kreeften van 450 gram elk - pasta : 2 citroenstokken, 1 stukje verse gember, 1 piment d′espelette (pili-pili), 2 sjalotten, een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de wasabi-soja-roomsaus: olie 1 sjalotje, fijn gehakt stukje fijngehakte gemberwortel van ca 4 cm 1 glas witte wijn sap van 1 limoen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 forellen van elk ongeveer 350 gr, schoongemaakt 6 bosuitjes, in plakjes 4 eetlepels sojasaus 1 eetlepels roerbakolie 2 eetlepels verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 ongepelde gamba′s-2 cm gemberwortel-2 teentjes knoflook-1/2 rode spaanse peper-1dl olijfolie-1thl cayenne peper-zour-peper-1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr tauge 2 uien 10 lenteuitjes 1 cm gemberwortel (of bakgember uit een potje) 2 dl kippenbouillon 2 theel. Sojasaus 1 eetl sherry 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl