kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | recept citroentaart jamie oliver | tongfiletrolletjes | pompoensoep met gehakt
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder basterdsuiker avocado

Gevonden 26 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zeebaars met harissa en rozenblaadjes van[...]

Dit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig ​​en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Kabeljauw in pesto-roomsaus

Een makkelijk, snel gerecht. Als je tenminste niet zoals ik zelf de pasta gaat maken..... In de kelder kwam ik afgelopen week de pastamachine tegen en vond het[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Vis met parisienne saus, bloemkool en spaghetti

Vandaag stond er een vis gerecht op het menu. En ik ben ook gaan koken voor morgen een halloween taart klaar te hebben. Het vis gerecht: - 2 stukjes kabeljauw[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Zeewolf met garnaaltjes en zwarte tagliatelle

Ingrediënten 100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met pasta en dillesaus

Ingrediënten 250 g verse tagliatelle 600 g broccoli 2 schaaltjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) zout en peper 2 eetlepels bloem 25 g boter of margarine 2[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met curry-kokossaus

Ingrediënten 4 kabeljauwfilets (diepvries, zak a 750 g) 300 g snelkookrijst 3 tomaten 2 eetlepels kruidenpasta (voor groene curry (bakje a 100 g)) 1[...]

Bron: ah.nl
Thaise vis met snijbonen

In dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Gerookte kabeljauw met aardappelpuree en[...]

Ingrediënten Porties: 2 1 gerookte kabeljauw Voor de peterseliesaus 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 15 gr margarine 1 eetlepel bloem 125-185[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise viskoekjes van de kookles in Thailand

400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]

Bron: smulweb.nl
lasagne met champignons en knoflookgarnalen en

voor 3 personen 250 gr verse lasagnevellen ( 22x16 cm) 150 gr grote garnalen gemarineerd in knoflook (visboer/Plus/AH) 250 gr champignons 3 tomaten 140 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Rivierkreeft kroketten

voor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met sperziebonen en pesto

Ingrediënten Porties : 4 8 forelfilets, à circa 100 g 4 takjes verse dille 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 el kappertjes 200 ml droge witte wijn 300 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Asperge-Zalm lasagne met Parmezaan

voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes met appel en ansjovis pasta

450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel met kruimellaag

Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kokos-garnalen

Ingrediënten Porties : 4 12 garnalen gepeld en schoongemaakt ongeveer 1 kopje geraspte kokos bloem om de garnalen mee te paneren peper en zout 2 eieren[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy