vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder sliptong sjalot wortel

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes met appel en ansjovis pasta

450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]

Bron: smulweb.nl
Geglaceerde zalm met paksoi en shiitakes

voor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]

Bron: smulweb.nl

Garnalen Tapas

Grote garnalen, rauw, ongepeld Olijfolie Sojasaus Rode peper pasta Knoflook Citroen of limoensap Peper Voorbereiding Marineren Bereidingswijze Ontdooi de[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars op Thaise wijze met rucola en[...]

voor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars op Thaise wijze met rucola en[...]

voor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]

Bron: smulweb.nl
Maleisische garnalencurry (met Slim Noedels)

Promotie-actie Slim Pasta Een paar weken geleden benaderde iemand mij om een aantal verpakkingen Slim Pasta uit te proberen en op mijn blog te beschrijven. Het[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Tijgergarnalen met groenten en rijstnoedels

We noemen ze 'rijstnoedels', maar ik zag dat die Aziatische vermicelli in feite gemaakt zijn van maïszetmeel en nog een andere soort (tapioca?) zetmeel die ik[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl
Gegrilde zalm met spinazie

Ingrediënten 1 eetlepel wasabipoeder (potje ` 45 g) 4 eetlepels Japanse sojasaus (flesje ` 150 ml) 1 zak verse panklare spinazie (300 g) 2 eetlepels olie[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met Japanse groenten

Ingrediënten 40 g volkorenspaghetti 100 g zeewolffilet 1 bak Japanse wokgroenten (425 g) 3 eetlepels Japanse sojasaus 2 eetlepels zonnebloemolie zet[...]

Bron: ah.nl
Zalm met zeewier en courgette met sesamzaadjes[...]

Joehoe! Goedemorgen zondagochtend! Gisteravond heb ik heel lekker gegeten. En volgens mij best wel een beetje gezond. Of in ieder geval vrij van[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Jamie Oliver's Thaise garnalencurry, grote[...]

Een recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde zalm met Aziatische broccoli

We proberen één keer in de week vis te eten, dat kan van alles zijn, schol, schar, kabeljauw, makreel, zalm of net wat er op dat moment is. We eten de vis van[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Heldere Oosterse Soep

voor 4 personen - 100 g shii-takes in plakjes - stuk of 5 lente-uien in dunne ringen - 50 g peultjes - 2 tenen knoflook fijngehakt - 1 rode peper fijngehakt[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde zalm met misosaus

Ingrediënten Porties : 4 60 ml sake 70 gr miso pasta 60 ml mirin (Japanse zoete rijstwijn) 30 ml sojasaus 2 eetlepels bruine suiker 4 (van elk 170 gr)[...]

Bron: allrecipes.nl
Szechuan garnalen en sint-jakobsschelpen

Ingrediënten Porties: 2 1 zak Sint Jakobsschelpen 1 zak rauwe garnalen zout naar smaak Marinade 1 eetlepel droge vermout 1/2 theelepel suiker 2[...]

Bron: allrecipes.nl
gamba's met tauge

voor 4 personen 200 gr tauge 2 uien 10 lenteuitjes 1 cm gemberwortel (of bakgember uit een potje) 2 dl kippenbouillon 2 theel. Sojasaus 1 eetl sherry 1 eetl[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy