Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
Ingrediënten Porties : 4 175 gr langkorrelige witte rijst 450 ml water 3 eetlepel knoflookolie 2 zalmfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 gesnipperde ui 1 gesnipperde rode paprika 150 gram kastanjechampignons in plakjes 1 groot blik tonijn in stukjes 50 gram boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 gr gekookte garnalen 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden 5 eetlepels mayonaise 1 eetlepel worcestersaus 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl2 blikken rode zalm (eventueel roze) 3 - 4 hardgekookte eieren 2 kl. blikjes mandarijntjes paprikapoeder peper tomatenketchup uit tube snufje suiker mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kabeljauwfilet - 500 g aardappelpuree - 75 g paneermeel - 150 g melkerijboter - 1 eetlepel gehakte peterselie - 1 l court-bouillon[...]
Bron: smulweb.nlErgens vorig jaar was ik als bezeten op zoek naar tamarindepasta. Dit kwam regelmatig terug in recepten in de boeken van Yotam Ottolenghi en ik wilde dat dus[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 4 visfilets, in vieren gesneden 3 eetlepels olie 1 theelepel zout of naar smaak 2 middelgrote uien, gesnipperd 4 verse groene[...]
Bron: allrecipes.nl