Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 126 recepten
voor 2 personen 2 ronde courgettes 50 gr belegen geraspte kaas olie, om in te bakken 1 teen knoflook,fijn gehakt 1/4 rood pepertje, zonder zaad, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 175 gr langkorrelige witte rijst 450 ml water 3 eetlepel knoflookolie 2 zalmfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen (olijf)olie 4 diepvries-kabeljauwporties 1 blikje tonijn op oliebasis 100g spekreepjes 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr zalmfilets 2 teentjes knoflook, geperst 1 theelepel gedroogde dille zout en peper naar smaak 120 gr geraspte cheddar 6[...]
Bron: allrecipes.nl