Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen - pakje pancetta 80 g - 50 g boter - 1 teen knoflook - 1 sjalot gesnipperd - 2 sneetjes witbrood - 1 citroen (schoongeboend) - 50 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 4 makrelen (schoongemaakt) 2 teentjes knoflook snufje paprikapoeder 1 citroen 12 takjes rozemarijn olijfolie peper & zout Voorbereiding Begin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 pakje pancetta (Italiaans spek 80 g) 50 g boter 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 sjalot (gesnipperd) 2 sneetjes witbrood (geroosterd) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 citroen 1 sinaasappel 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap zout versgemalen vierseizoenenpeper 1 kleine rode ui ½ zakje Italiaanse kruidenmix (a 20 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse (kruidenmix (20 g)) 3 tenen knoflook (geperst) 200 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlWe wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWe wilden vorig weekend barbecueën en hinkten op twee gedachten: een hele vis op de bbq grillen of weer eens gegrilde pijlinktvis. In Yerseke hebben we[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij zijn in het bezit van een 'buitenkeuken', een gasbarbecue met wokbrander en een kraantje met wasbakje. Zo'n gasbarbecue is best handig, want je draait hem[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comKabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl