Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 1 personen Visfilet(b.v.roodbaars),1 tomaat,1 banaan,een paar plakjes kaas,iets citroensap,dille,zout en peper Hulpmiddelen Oven,aluminiumfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlEen uitdaging voor het blog-event van april Iets uit Niets Na wat gesnuffel in mijn voorraadkast vond ik een aantal dingen die wel bij elkaar passen, sommigen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram zalmfilet 2 eetlepels olijfolie zout en peper 9 dl groentenbouillon 1 ui 2 knoflookteentjes 3 dl risotto rijst (270 gram) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHier volgt een recept voor de visliefhebber. Hier kunt u ook nog een gerecht vinden met zalm en wraps . Het gerecht met zalm dat hier wordt beschreven is te[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten 400 g reuzengarnalen (rauw en ongepeld (zak 500 g, diepvries), ontdooid) 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotjes (zak a 400 g) 1 zak paprika's (rood, groen en geel) 1/2 bakje verse dille (a 15 g) 4 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 ml rosé wijn (fles 0.75 liter) 150 g ijskoude boter (in blokjes) 4 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g risottorijst (zak 500 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse bieslook ((25 g), fijngesneden) 1 rode ui (fijngesnipperd) 125 g zachte roomboter 4 stukken zalmfilet (of zalmhaasjes van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel jalopeñopeperreepjes (potje) 1 limoen 5 eetlepels olijfolie 200 g risottorijst 400 ml kokosmelk zout 500 g kabeljauwhaas of[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 24 coquilles, 12 plakken panchetta, 150 Gr. Prei,30 cl room, bos kervel, 300 Gr. Risotto spinazie,pinguïn,gouden banier, peper zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pesto: - 1 teentje knoflook - bosje verse basilicum - bosje verse peterselie - 10 gram pijnboompitten - ? eetl. mosterd - ? eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets (ca 150 gr/st) 8 plakken Parmaham 50 gr roomboter 4 el olijfolie 2 sjalotjes (fijngesneden) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nl