Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ik ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pesto boter: 15 blaadjes basilicum, 3 teentjes knoflook (gepeld), 1/2 theel. Cayennepeper, 125g boter, paar druppels citroensap, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEven 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 240 g kabeljauwfilet 2 uien 5 teentjes knoflook 1 zakje verse koriander (15 g) 4 eetlepels olijfolie 1½ theelepel cayennepeper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tomaat 150 g gesneden ui (diepvries, zak à 300 g ) 150 g gesneden paprika (diepvries, zak à 300 g) 2 el olijfolie 1 kippenbouillontablet[...]
Bron: ah.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHollandse garnalen en whiskycocktailsaus: het is en blijft een gouden combinatie. Lekker om te eten als klassiek voorafje in een cocktailglas met wat sla en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl. Garnalen Cocktail Ingredienten 250 gram gepelde, hollandse garnalen 4 blaadjes sla 125 mililiter slagroom 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels tomatenketchup 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlBenodigdheden voor 2 personen 2 kabeljauwhaasje Viskruiden Klontje boter 1 gele en 1 oranje paprika Olijfolie Scheutje nouilly prat 2 sjalotjes, fijn[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be