Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Praline zalm 250 g gerookte zalm in plakken 100 g rauwe zalm 50 ml kruidenbouillon 75 ml slagroom versgemalen witte peper Vinaigrette van rode[...]
Bron: smulweb.nlOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen lekker gerechtje. Eenvoudig ook. Op voorhand klaar te maken. Dat ook nog. En top of the bill : het kan zowel rauw als gestoomd verorberd worden! Zalig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten schaaltje peultjes (200 g) ½ komkommer 1 bakje verse koriander ((15 g), alleen de blaadjes) 8 radijsjes (in plakjes) limoen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g rijst 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd) 1 zak gesneden spitskool (300 g) 1/2 bos radijs (in plakjes) 2 eetlepels verse munt (in[...]
Bron: ah.nlPittige Zalm Sushi Bowl Het lijkt ontzettend veel werk om deze bowl te maken Maar niets is minder waar En ben je een echte liefhebber van sushi Dan is dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGerookte Zalm Krans Een heerlijke krans om op te peuzelen met toast of crackers En een glaasje vrolijkheid.... Feestelijk en yummie Ook goed voor een koud[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 6 radijsjes 5 witlofstronken, 1 sjalot, Boter 4 zalmfilets van ca. 150 g elk. 2 dl witte wijn 150 g Chateau d`Arville kaas 3 eierdooiers Sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 moten Noorse zalm, elk ca. 175 gram 1 eetl/ limoen- of citroensap 2 eetl. (arachide- of zonnebloem)olie 1/2 dl sake of mirin (= sake voor[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl