Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Normalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr boter 1 geperst teentje knoflook 4 (170 gr) zalmfilets 3 grote uien, in dunne plakjes gesneden 225 ml witte azijn 220 gr[...]
Bron: allrecipes.nlT. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties: 2 12 grote gamba's 400 ml kokosmelk 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 pak koolvisfilet (400 g, diepvries, ontdooid) 2 eetlepels bruine basterdsuiker 1/2 fles woksaus (ginger & garlic (a 200 ml)) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 100 gram lichtbruine basterdsuiker 2 eetlepels zout 2 eetlepels gemalen rode pepervlokken, of naar smaak 12 gram fijngehakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 moten Noorse zalm, elk ca. 175 gram 1 eetl/ limoen- of citroensap 2 eetl. (arachide- of zonnebloem)olie 1/2 dl sake of mirin (= sake voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 (afhankelijk van de grootte) rauwe gamba′s, sap van 2 limoenen, 2 el. olijfolie, halve el. gedroogde oregano, 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nl