smulweb appeltaart | spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | recept zalmsalade met aardappel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder basmati rijst gamba

Gevonden 38 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Noordzeetong met wittewijnsaus en Hollandse[...]

Ingrediënten 25 g boter 3 sjalotten (gesnipperd) 1 pot visfond (380 ml) 0.25 l droge witte wijn 1 laurierblaadje 1 bekertje slagroom (125 ml) 80 g bloem[...]

Bron: ah.nl
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus

Ingrediënten 2 noordzeetongen* 15 g boter 75 g winterpeen (in stukjes) 1 ui (gesnipperd) 1 kleine prei (gewassen en in ringetjes) 1 stengel bleekselderij[...]

Bron: ah.nl
Koolvis met dillesaus

Ingrediënten 1 zak aardappelen ((pondje kriel, 500 g), schoongeboend) 50 ml droge witte wijn 125 ml slagroom 75 g boter 1 citroen (schoongeboend) 1 pak[...]

Bron: ah.nl
Schelvisfilet met saffraansaus

Ingrediënten 1 pot visfond (380 ml) 2 x 250 g schelvisfilet ((2 schaaltjes a 250 g), in 4 stukken) 125 ml witte wijn 1 ui (in 6 parten) 40 g boter (in[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met aardappeltortilla

Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 50 ml witte wijn 1 beker slagroom (125 ml) 16 verse mosselen (in de schelp (zak a 2[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met biet en garnalen

Ingrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 300 g gekookte bieten ((schaal 500 g), geschild) 75 g boter 1 sjalot (gesnipperd) 100 ml droge witte wijn (flesje[...]

Bron: ah.nl
Zalm op een bedje van romige zuurkool met[...]

voor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met saffraansaus

Het is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
KABELJAUW VISSCHOTEL

Ingredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Zalm op een bedje van romige zuurkool met[...]

voor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Visfilet met amandelen in wijnsaus

Voor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zalmforel met basilicum-roomsaus

Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]

Bron: ah.nl
Zalmmousse

Ingrediënten 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 200 ml groentebouillon (van tablet) 1 prei (gewassen en in halve ringen) 250 g zalmhaasje 3 blaadjes[...]

Bron: ah.nl
VISSCHOTEL

Nodig voor 4-5 personen: 500 gram voorgekookte krieltjes 500 gram voorgekookte worteltjes 250 gram champignons in plakjes 500 gram kabeljauw 2 uien gesnipperd[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Vis à la Florentine met Atkinsproof béchamelsaus

Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy