Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 359 recepten
1 kg kabeljauw of koolvis, in moten 2 e olie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder 1 t laos 75 ml ketjap manis (ABC) 1/4 t witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rijst of sushirijst zalmfile zonder of met vel maakt niet uit,500gr (vel kan er later af) 2 tenen knoflook 2 rode chilipepers,[...]
Bron: smulweb.nl300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond!! Er is een groot mysterie gaande. Eén van de eerste blogposts die ik schreef, was die met het recept van deze koolvis met roomkaas uit de oven en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 1 zakje verse peterselie (krul (30 g)) 250 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1/2 rode ui 1 pot augurken (blokjes (400 g)) 1 blikje maïskorrels[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 GR. GAMBA, 1 STUKJE VAN CA. 2CM. GEMBERWORTEL, EEN GESCHILDE RODE UI, 5 TEENTJES KNOFLOOK, 2,5 EETL. CITROENSAP, 1 EETL. OLIE, EN ZOUT. 4x[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 70 g yellow curry paste 1 ei 2 el maizena 6 el arachideolie 1 paksoi 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets zonder vel, van de dikste kant, à circa 140 gram Voor de marinade: 2 eetlepels misopasta; 1 eetlepel mirin; ½[...]
Bron: smulweb.nl