Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g wijtingfilet 200 g gerookte schelvisfilet 1 middelgrote stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 300 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: allrecipes.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 80 g boter 2 kleine uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 kg aardappels (zak 1 1/2 kg) 2 takjes tijm (gerist) 1 laurierblaadje[...]
Bron: ah.nl Boulangère de blanc de cabillaud au jambon d'Espagne Ingrediënten voor 2 personen: 500 gr. aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm met zuurkool is een klassieker. Maar dit recept van Kirsten Eckhart is toch even anders met de lekkere olijfolie-witte port- en kappertjessaus. Kirsten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *Kabeljauwfilet -500 gr. *Noorse garnalen -100 gr. *Gekookte mosselen -100 gr. *Creme fraiche -250 gr. *Hard gekookte eieren -3 stuks. *Prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200gr. verse zalm glaasje droge witte wijn 1 laurierblad 2 takjes verse tijm zeezout, peper uit de molen citroen of limoensap liefst vers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *Kabeljauwfilet -500 gr. *Noorse garnalen -100 gr. *Gekookte mosselen -100 gr. *Creme fraiche -250 gr. *Hard gekookte eieren -3 stuks. *Prei[...]
Bron: smulweb.nl