Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 4 recepten
200 ml kippenbouillon, 1 el hoisinsaus, 2 el ketjap manis, 1 dunne prei, in dunne ringetjes, 1 el suiker, 4 kleine makreelfilets met vel, 2 el zonnebloemolie,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe makreel maak je net zo pittig als je wilt. Kies je voor het hete Mme Jeanette pepertje, laat het dan heel en verwijder het alvorens te serveren.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 verse gestoomde/gerookte (hier noemen ze het gestooomd, daar gerookt... ik heb gerookte gebruikt) makrelen - dan zelf de huid en graten[...]
Bron: smulweb.nl