Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
400 gram kabeljauwfilet of andere witvis 2 teentjes knoflook 1 lenteuitje gesnipperd scheutje gembersiroop 2 tl rode rode currypasta 1 eetlepel vissaus ca. 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * Diepvrieskabeljauw, 1-2 ons per persoon * Peterselie, flinke bos, fijngesneden * Geraspte kaas, 1 ons * Champignons, 250 gram, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvan Uniquehorn !!!! 100-125 gram gerookte palingfilet 100 gram gerookte zalm in dunne plakken 0.75 liter creme fraiche trosje verse dille (of losse dille uit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen recept van Bill Granger uit Delicious. Erg lekker en makkelijk als je voor meer mensen kookt, omdat de zalm in de oven gaat. Zo heb je je fornuis vrij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen variatie op een recept van Ramsey, gezien op zijn iPad app. Zie filmpje . Ramsey doet het met brill (griet) maar die kon ik zo snel niet krijgen. Heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 1 casino(wit)brood (ongesneden) * 150 gr. creme fraiche of verse roomkaas * 250 gr. dungesneden gerookte zalm * Bieslook Verwijder de korst van het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWaarom heet dit blog eigenlijk Marsepein, terwijl er opvallend weinig met marsepein wordt gekookt? Het antwoord is simpel; alle andere mooie namen waren al[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet grootste succes deze week was zonder twijfel de zak norivlokjes van Saitaku, welke je over rijst en dergelijke kan strooien. Het gaat om krokant geroosterd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze zalm was heerlijk zomers. Die zomer lijkt nu voorbij te zijn, maar voor een lichte maaltijd kan je hier nog gemakkelijk naar uitwijken. Je hebt een goede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteravond al begonnen met een intiem pre-kerstdiner met vrienden. Wellicht kan dit voor U ter inspiratie dienen. Zo niet dan is het voor ons eigen archief.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm te onthouden dit, feestelijk. 2 zalmfilets 1 winterwortel komkommer Maak een sausje van creme fraiche, sinaasappelsap en mosterd. Snij wat julienne van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl