Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 175 gr gekookte garnalen 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden 5 eetlepels mayonaise 1 eetlepel worcestersaus 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram kabeljauw 1 stuk(s) sjalot 40 milliliter slagroom 125 milliliter komkommersap 1 stuk(s) avocado 0,5 stuk(s) citroen 10 gram gehakte[...]
Bron: smulweb.nlGisteravond voluit genoten van wraps met gerookte zalm, verse bladspinazie, romige avocado en bieslook, verse roomkaas. Altijd een groot succesnr, fleurig om[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 2 rijpe avocado's (in blokjes) 125 ml zure room ½ zakje verse bieslook ((a 25 g), fijngesneden) 4 zalmfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetrijpe avocado's 125 ml zure room (bekertje) 2 el limoensap (flesje à 115 ml) 5 takjes dille 10 sprietjes bieslook 200 g Hollandse[...]
Bron: ah.nlZalmtartaar voor deze middag? Voor 4 goeie eters gebruikte ik 200 gr rauwe zalm, zeer vers 2 avocado bieslook peper en grof zout olijfolie nummer 1 Snij de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlZalm Avocado Salade Ik ben gek op salade`s... Op het bloggie van Blondelish vond ik dit recept. Deze ziet er ook goed uit en lijkt me erg yummie Je kunt hier[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr penne of farfalle pasta 2 blikjes (á 213 gr) rode zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 komkommer 1 zoetzure[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen : 4 habeljauwhaasjes, 200 gr spinazie (uit het vriesvak), 1Grote ui, 1 gele paprika, 1 wortel, 100ml visfond, 100ml droge witte wijn, 100ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR VIS: 1 hele vis van ongeveer 2 kg, schoongemaakt maar nog met kop en staart zout peper VOOR SAUS: 250 g boter of margarine verse groene[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl