Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWokken, wie is er niet dol op. Op drukke momenten vind ik niets fijner dan een eenpansgerecht. In dit recept kies ik voor vis. Iedereen die mij een beetje kent[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet olijfolie mespunt venkelzaad (of gemalen venkelzaad) mespunt paprikapoeder (mild) 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille[...]
Bron: ah.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWokken, wie is er niet dol op. Op drukke momenten vind ik niets fijner dan een eenpansgerecht. In dit recept kies ik voor vis. Iedereen die mij een beetje kent[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlTot 2 jaar geleden, moest je mij geen venkel voorschotelen. Dat heeft met de "anijs"smaak te maken. Maar toen het op tafel kwam in Noord-Italië in tomatensaus,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be4 worteltjes 1 kleine venkel 100 g haricots verts 100 g peultjes 200 g champignons 1 blikje artisjokbodems 6 kleine aardappelen olijfolie witte wijn[...]
Bron: smulweb.nl4 worteltjes 1 kleine venkel 100 g haricots verts 100 g peultjes 200 g champignons 1 blikje artisjokbodems 6 kleine aardappelen olijfolie witte wijn[...]
Bron: smulweb.nl